Головна » 2006 » Серпень » 07
Внаслідок ускладнення погодних умов у Тернопільській області знеструмлено 121 населений пункт. В ніч із 5 на 6 серпня внаслідок ускладнення погодних умов (сильний дощ, шквальні пориви вітру у Тернопільській області знеструмлено 121 населений пункт. Про це сказано в повідомленні Міністерства з питань надзвичайних ситуацій та у справах захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи. Цей показник найбільший зі всіх областей. Для порівняння в Рівненській області було знеструмлено 107 населених пунктів, Львівській - 99, Хмельницькій - 94, Чернівецькій - 50, Івано-Франківській - 11. До робіт з відновлення електропостачання населених пунктів залучені бригади обленерго.
Просмотров: 1016 | Дата: 2006-08-07 | Рейтинг: 0.0/0

Одним із пріоритетних напрямів податкової служби є створення системи подання податкової і бухгалтерської звітності в електронному виді. Однією з перешкод на цьому шляху є встановлена система подання податкової звітності в класичному, паперовому вигляді. Не секрет, що вона пов’язана з втратами часу, чергами (особливо в день закінчення терміну подання податкової звітності) та, власне, з витратами коштів на придбання паперових бланків кожної звітної форми. Отже, ідеальним вирішенням цієї проблеми може бути передача звітних документів до податкової інспекції засобами електронного зв’язку, а це, в свою чергу, якісно новий етап у взаємодії платників податків і податкових органів, а відтак, і забезпечення надійного двостороннього інформаційного обміну між ними. Система дозволить передавати податкові декларації, бухгалтерську звітність та інші документи, необхідні для обчислення і сплати податків та зборів, в електронному виді без дублювання на папері, використовуючи звичайний доступ до телеко ... Читати далі »
Просмотров: 1011 | Дата: 2006-08-07 | Рейтинг: 0.0/0

5 серпня відбулось урочисте відкриття вулиці Татарської після капітального ремонту. Грамотами і цінними подарунками було нагороджено робітників КП „Міськшляхрембуд”, КП „Тернопільводоканал” та КП „Тернопільміськсвітло”, завдяки яким у місті з’явилась ще одна капітально відремонтована вулиця. Поблагословив і освятив відбудовану дорогу о. Мар’ян Церкви Успення Пресвятої Богородиці. На церемонії відкриття були присутні мешканці вулиці Татарської, які висловили вдячність усім причетним до капремонту , особливо робітникам, котрі безпосередньо виконували ремонтні роботи.
Просмотров: 1002 | Дата: 2006-08-07 | Рейтинг: 0.0/0