Головна » 2009 » Жовтень » 31 » Кількість померлих від епідемії грипу на Львівщині збільшилася до 14 людей
2:22 AM
Кількість померлих від епідемії грипу на Львівщині збільшилася до 14 людей
nullКількість померлих від ГРВІ та грипу на Львівщині та Прикарпатті продовжує зростати. Загальна кількість хворих на Прикарпатті становить 16,5 тис, на Львівщині - 48,7 тис. 

На Заході збільшується кількість хворих на грип 
Кількість померлих від епідемії грипу у Львівській області збільшилася до 14 людей. 
На 17.00 30 жовтня у Львівській області захворіли 48,7 тис. осіб; з них дітей до 14 років 25,9 тис. Кількість госпіталізованих за цей період 442 особи: дорослих – 305, дітей до 14 років – 137. За цей період померло 14 осіб, в тому числі одна дитина. 

Як повідомили у прес-службі ГУ МНС України в Івано-Франківській області, протягом 23-28 жовтня в області зареєстровано 6 летальних випадків в осіб 25-49 років, які були госпіталізовані з діагнозом "негоспітальна двобічна пневмонія". 

На Прикарпатті на грип захворіло 16,5 тис. людей. За повідомленнями обласної СЕС, на Прикарпатті зареєстровано 16489 випадків захворювання на грип та ГРВІ. Питома вага дітей до 14 років – 50,1%, школярів – 28,3%. 

Найвищі показники захворюваності – у Калуському, Тисменицькому, Надвірнянському, Галицькому та Коломийському районах, а також у місті Івано-Франківську. 

Нагадаємо, Міністерство охорони здоров'я України оголосило про початок епідемії каліфорнійського грипу A/H1N1 в країні. 

За останніми офіційними даними, від свинячого грипу в Україні померли чотири людини, в 11 осіб цей діагноз підтверджено, а ще тисяча хворих - під підозрою. 

Кабінет міністрів ввів заборону на проведення масових заходів по всій Україні у зв'язку із загрозою епідемії свинячого грипу. Перенесені всі заходи в рамках передвиборчої кампанії, в тому числі презентація передвиборчої програми Віктора Ющенка, планувалася на 1 листопада. 

У всіх навчальних закладах країни оголошені тритижневі канікули. На території дев'яти західних областей України вводиться карантин (Івано-Франківській, Тернопільській, Львівській, Закарпатській, Чернівецькій, Рівненській, Хмельницькій, Вінницькій, Волинській). 

Як повідомлялося раніше, РНБО вирішило, що задля подолання епідемії грипу Україна звернеться до світової спільноти за гуманітарною допомогою щодо надання ліків від свинячого грипу A/H1N1. 

Індія має намір надати Україні медикаменти для запобігання поширення епідемії грипу та ГРВІ. 

Крім того, свою допомогу запропонувала Росія. Про це повідомив міністр закордонних справ РФ Сергій Лавров у розмові з українським колегою Петром Порошенком.

Переглядів: 3054 | Додав: NemeZida | Рейтинг: 4.0/1