Головна » 2009 » Жовтень » 30 » Епідемія у Тернополі. На вокзалах - великі черги
1:40 PM
Епідемія у Тернополі. На вокзалах - великі черги
nullНа вокзалах Тернополя тиснява. Щоб купити квиток, потрібно прийти на п’ять-шість годин раніше та вистояти півгодини у черзі біля каси. На автобуси та потяги усіх напрямків розкуповують квитки студенти вузів Тернополя, яких відправили на карантин. 
На автовокзалі у середу по обіді кореспондент побачив біля кас довжелезні черги. Незважаючи на те, що працювали усі каси, щоб дійти до віконця касира, потрібно було простояти приблизно півгодини. 
- Квитки купити можна, але для цього потрібно прийти завчасно, - розповіла студентка економічного університету, жителька Рівного Світлана Трач. - На найближчу маршрутку я сісти не змогла. Думала, водій без квитка візьме. Однак довелося другий раз чергу вистояти, щоб квиток взяти на останній рейс — водій навідріз відмовився. 
Біля автобусів усіх напрямків стоять черги. Переважно студенти. Багато з них у пов’язках. 
Не менші черги, ніж на автовокзалі, і на залізничному вокзалі. У приміщенні вокзалу велика кількість людей — усі метушаться. Багато у пов’язках. Працюють майже усі каси, однак біля кожної - черга. Черги з вигляду не дуже великі, однак стояти у них треба довго - багато людей купують по декілька квитків. Для себе та друзів. 
- Вистояла 40 хвилин біля каси, щоб придбати квиток до Хмельницького, - розповідає жителька Хмельницького Ольга Колесник. - Пропустила чотири поїзди, бо не було квитків. А на п’ятий таки придбала. Знайомим моїм до Києва треба було, то сказали, що найближчі кілька днів туди не виїхати. 
За словами таксистів, зараз збільшилася кількість викликів за місто — студенти добираються додому на таксі. 
- Постійно по рації чую, що беруть виклики за місто, - каже водій таксі “Шанс” Володимир. - Запитав по рації в колег, то кажуть, що у ближчі села студенти на таксі виїжджають, бо не можуть купити квитки на вокзалі. 
Однак, за словами касирів вокзалів, таке триватиме недовго. Студенти роз’їдуться по домівках, і буде вільніше. 
Потяги у Тернополі зупиняються, автобуси теж забирають пасажирів. Виїзди із нашого міста теж не перекриті, хоча в Тернополі побутують чутки, що виїзди з міста перекрили. 
Інформація з сайту 20 хвилин!!!

Переглядів: 3372 | Додав: NemeZida | Рейтинг: 0.0/0