Головна » 2009 » Жовтень » 30 » В тернополі епідмія пневмонії
1:32 PM
В тернополі епідмія пневмонії
Станом на 28.10 від невідомого грипу на Тернопільщині померли 16 людей,по не офіційним даним. 
null
Крім того, в області зареєстровано більш ніж 10 тисяч випадків захворювання на невідомий тип вірусу, передає ZAXID.NET. Як інформує Тернопільська правда, медики пов'язують ці смерті з ускладненнями, викликаними грипом. Конкретні імена померлих, і все, що з цим пов'язано, Ониськів відмовився розголошувати, щоб зайвий раз не хвилювати людей, але сказав, що практично всі померлі - молоді люди, які не мали проблем зі здоров'ям.(!) 
За минулий тиждень лише в одному Тернополі із симптомами захворювання невідомим грипом до лікарів звернулися майже шість тисяч осіб. Водночас, походження вірусу досі невідомо. "Тип грипу можна визначити тільки через півтора тижні, остаточні результати повинні прийти з Лондона", - заявив чиновник. Ониськів пояснює катастрофічну ситуацію саме в Тернополі тим, що в місті багато емігрантів, які могли завезти вірус з-за кордону. 
Мер Тернополя від епідемії грипу вирішив врятуватися на одному з вітчизняних курортів -Про це “Тернопільській правді” повідомило джерело у Тернопільській міській раді. 
"Не можна відкидати варіант того, що люди могли померти не просто від грипу, а від "свинячого", - запевняє професор імунології Федір Лапій. За його словами, стільки смертей на область за тиждень - це дуже багато: "Раніше такої високої смертності навіть під час спалахів не було".Місцеві бояться, що їх косить свинячий грип….

Переглядів: 3205 | Додав: NemeZida | Рейтинг: 0.0/0