Головна » 2006 » Серпень » 30
Тернопільська обласна організація Товариства Червоного Хреста України повідомляє, про проведення ряду заходів спрямованих на поліпшення соціального та матеріального становища вразливих верств населення та підтримку найбільш потребуючих одиноких осіб похилого віку, інвалідів, ветеранів війни та праці. Зокрема скоординовано дії з обласними управліннями праці та соціального захисту населення, охорони здоров”я, культури, благодійними фондами. Підготовлено і направлено листи-звернення до комерційних структур, релігійних конфесій про підтримку акції:- в телерадіоефірі прозвучало звернення до громадськості краю, керівників підприємств, установ, організацій; проведено семінар-нараду з керівниками патронажної служби в міськрайорганізаціях та ООТЧХУ з метою активізації діяльності по обслуговуванню підопічних та збору коштів та залучено лікарів, депутатів, ЗМІ, волонтерів Червоного Хреста до проведення акції. Робота по проведення акції “Милосердя” продовжується.
Просмотров: 1227 | Дата: 2006-08-30 | Рейтинг: 0.0/0

Співробітники Шумського районного відділу міліції затримали непрацюючого 31-річного мешканця села Новостав. Лиходій в одному із барів намагався збути фальшиву 50 гривневу купюру. Підробка виготовлена на тонкому папері, її розмір не відповідає стандарту, на ній відсутні водяні знаки та магнітна стрічка. Правоохоронці з’ясовують походження фальшивки.
Просмотров: 1227 | Дата: 2006-08-30 | Рейтинг: 0.0/0

27 серпня світова громадськість відзначила 150-ту річницю з дня народження видатного українського письменника, громадського і політичного діяча Івана Франка. Святкували 150 річницю дня народження Івана-Франка по всій області. Та найбільше імпрез до Франкових уродин, безперечно, проходить у Тернополі: урочиста академія, Франкові читання, літературно-мистецькі вечори. А в Тернопільському обласному краєзнавчому музеї відкрили фотодокументальну виставку «Каменярськими стежками Тернопілля».
Просмотров: 1220 | Дата: 2006-08-30 | Рейтинг: 0.0/0

В нашій області відкрили перший дитячий будинок сімейного типу. Минулорічна догана Віктора Ющенка голові Тернопільської облдержадміністрації Івану Стойку за відсутність таких будинків в області дала стимул, аби сьогодні, у день Незалежності дитячий будинок сімейного типу на Тернопільщині з"явився. У селі Шельпаки Підволочиського району у нове помешкання вселилася сім"я Ігоря та Ольги Мотиків із двома власними дітьми та п"ятьма усиновленими.
Просмотров: 1261 | Дата: 2006-08-30 | Рейтинг: 0.0/0