Головна » 2009 » Березень » 1 » Вибори до Тернопільської обласної ради таки відбудуться 15 березня – спікер Верховної Ради
2:10 AM
Вибори до Тернопільської обласної ради таки відбудуться 15 березня – спікер Верховної Ради
Вибори до Тернопільської обласної ради таки відбудуться 15 березня. У цьому переконаний голова Верховної ради України Володимир Литвин.
Більше того, таке волевиявлення є необхідним, адже протягом цілого року депутати облради були практично непрацездатними і спромоглися лише на чвари між собою і своїми політичними силами. Тоді як утримання обранців у минулому році обійшлося платникам податків області у 4,5 мільйонів гривень.
Тепер же основним, на думку спікера, є проведення цих виборів відкрито, чесно і демократично. Частиною такого прозорого процесу є активна участь молоді у політичному житті.
Володимир Литвин переконаний, що важку ситуацію на Тернопільщині вдасться виправити при приході до влади в області людей, які дбають не лише про свої інтереси.
Говорячи про інші наболілі питання, голова Верховної Ради наголосив, що 11 березня у парламенті відбудуться слухання, які стосуються проблем села. Якщо вони пройдуть вдало, то Верховна Рада прийме відповідні рішення, у тому числі – щодо створення земельного селянського банку.
Що ж до критичної ситуації в країні, Володимир Литвин стверджує, що єдиним способом поліпшити становище має стати «круглий стіл чотирьох» – конструктивний діалог між Президентом, Прем’єр-міністром, спікером Верховної Ради та лідером опозиції.
Матеріал взятий з сайту SmileTV.te.ua
Переглядів: 742 | Додав: NemeZida | Рейтинг: 0.0/0