Головна » 2009 » Березень » 01
6 березня 2009 року в Києві відбувся концерт-презентація нового музичного проекту Святослава Вакарчука "Вночі". Цим концертом розпочався всеукраїнський тур музиканта, який охопить 15 міст.
Тернопільська концерт-презентація нового музичного проекту Святослава Вакарчука "Вночі" відбудеться 17 березня о 19-00 в ПК "Березіль".
У програмі - 11 композицій з альбому "Вночі", а також хіти Океану Ельзи в новій обробці. Автор більшості композицій - Святослав Вакарчук, дві написані разом з музикантами ОЕ.
У концерті візьмуть участь: Святослав Вакарчук, музиканти ОЕ, а також відомі виконавці джазу, класичної і народної музики, струнний оркестр.
"Програма Вночі вийшла з творчої лабораторії, де ми писали музику, яку не робили раніше. Після закритої презентації та виходу платівки, ми отримали багато відгуків. Я щасливий, що нова музика Вночі знайшла своє місце в багатьох серцях", - наголосив Святослав Вакарчук.
"Сьогодні нам необхідні зміни, правда і відвертість! М ... Читати далі »
Просмотров: 821 | Дата: 2009-03-01 | Рейтинг: 0.0/0

Перша висадка галасливого десанту відбудеться 6 березня у Хмельницькому міському Будинку культури. У ролі тернопільських командос виступлять чотири рок-рої: Медовий Полин, Роздоріжжя, Azgard та Los Colorados. Оборону триматимуть хмельницькі боївки.

Просмотров: 700 | Дата: 2009-03-01 | Рейтинг: 0.0/0

Тернопільська міська рада просить громадян міста сплатити місцевий збір у сумі 1 (однієї) гривні на рік. Гроші підуть на фінансування робіт по благоустрою та впорядкуванню міських кладовищ та місць масових поховань. Збір встановлений на основі результатів міського референдуму від 29.03.1998 р. і вноситься на рахунок цільового фонду Тернопільської міської ради щорічно всіма мешканцями міста, які станом на 1-е січня досягли повноліття за такими реквізитами: ГУДКУ в Тернопільській області, МФО 838012, ідентифікаційний код 23588119, р/р 31510931700002, код бюджетної класифікації 50110000.
Просмотров: 717 | Дата: 2009-03-01 | Рейтинг: 0.0/0

Поки власник мільйонів оговтується від шоку, про нього вже відомо всій Україні, адже багато глядачів бачили по телебаченню, що у Тернополі зірвали джек-пот. У точці продажу лотерейних квитків, що у ТРК "Подоляни", про виграш такого великого розміру дізналися одразу ж у неділю, 22 лютого.
У пункті продажу лотерей МСЛ у "Подолянах" зараз висить вивіска з написом, що тут у лотереї "Лото-забава" 22 лютого зірвали джек-пот розміром понад 3 млн грн. До вивіски час від часу підходять і придивляються тернополяни.
Доречі, цей джек-пот - третій!
Раніше тернополяни лише двічі вигравали джек-пот, повідомляє офіційний сайт Української національної лотереї. У квітні 2007 р. тернополянин виграв 15 млн 200 тис. грн у лотереї "Суперлото". Мільйонером він став, витративши лише 6 грн і зробивши ставку 3 грн двома комбінаціями на два розігрування. У першому розіграші вгадав одну цифру, у другому - в одній комбінації збіглися 5 цифр, а от в іншій - усі шість. Квиток купив у по ... Читати далі »
Просмотров: 802 | Дата: 2009-03-01 | Рейтинг: 5.0/1

Вибори до Тернопільської обласної ради таки відбудуться 15 березня. У цьому переконаний голова Верховної ради України Володимир Литвин.
Більше того, таке волевиявлення є необхідним, адже протягом цілого року депутати облради були практично непрацездатними і спромоглися лише на чвари між собою і своїми політичними силами. Тоді як утримання обранців у минулому році обійшлося платникам податків області у 4,5 мільйонів гривень.
Тепер же основним, на думку спікера, є проведення цих виборів відкрито, чесно і демократично. Частиною такого прозорого процесу є активна участь молоді у політичному житті.
Володимир Литвин переконаний, що важку ситуацію на Тернопільщині вдасться виправити при приході до влади в області людей, які дбають не лише про свої інтереси.
Говорячи про інші наболілі питання, голова Верховної Ради наголосив, що 11 березня у парламенті відбудуться слухання, які стосуються проблем села. Якщо вони пройдуть вдало, то Верховна Рада прийме відповідн ... Читати далі »
Просмотров: 737 | Дата: 2009-03-01 | Рейтинг: 0.0/0

Загальний обсяг іноземних інвестицій в економіку Тернопільщини станом на 1 січня цього року склав 58,7 мільйонів доларів США. Це на 15% більше обсягів інвестицій на початок минулого року, – повідомили в Головному управлінні статистики в області.Загалом у 2008 році в економіку області було вкладено 13,4 мільйонів доларів прямих іноземних інвестицій.
У тому числі з країн ЄС надійшло 12 мільйонів доларів, а решта – з інших держав світу.
Серед районів області провідні місця за обсягами іноземних інвестицій займають Зборівський, Борщівський, Тернопільський, Шумський і Чортківський.
І надалі привабливим для іноземних інвесторів залишається обласний центр, хоча питома вага вкладень в Тернопіль дещо знизилась і складає 22,8 мільйонів доларів США.
Матеріал взятий з сайту SmileTV.te.ua
Просмотров: 733 | Дата: 2009-03-01 | Рейтинг: 0.0/0