Головна » 2009 » Березень » 1 » В Тернополі виграли 3 міліони 60 тисяч гривень
2:31 AM
В Тернополі виграли 3 міліони 60 тисяч гривень
Поки власник мільйонів оговтується від шоку, про нього вже відомо всій Україні, адже багато глядачів бачили по телебаченню, що у Тернополі зірвали джек-пот. У точці продажу лотерейних квитків, що у ТРК "Подоляни", про виграш такого великого розміру дізналися одразу ж у неділю, 22 лютого.
У пункті продажу лотерей МСЛ у "Подолянах" зараз висить вивіска з написом, що тут у лотереї "Лото-забава" 22 лютого зірвали джек-пот розміром понад 3 млн грн. До вивіски час від часу підходять і придивляються тернополяни.
Доречі, цей джек-пот - третій!
Раніше тернополяни лише двічі вигравали джек-пот, повідомляє офіційний сайт Української національної лотереї. У квітні 2007 р. тернополянин виграв 15 млн 200 тис. грн у лотереї "Суперлото". Мільйонером він став, витративши лише 6 грн і зробивши ставку 3 грн двома комбінаціями на два розігрування. У першому розіграші вгадав одну цифру, у другому - в одній комбінації збіглися 5 цифр, а от в іншій - усі шість. Квиток купив у поштовому відділенні. Це найбільший виграш з часу існування Української національної лотереї.
А у вересні 2006 р. у Тернополі  виграли 3 млн 400 тис. грн. Квиток лотереї "Суперлото" купили у поштовому відділенні за одну гривню, вгадали шість номерів. Найбільший виграш того дня становив 13 млн 600 тис. грн. Якби гравець заплатив три гривні, а не одну, йому належала б саме ця сума.
Переглядів: 805 | Додав: NemeZida | Рейтинг: 5.0/1