Головна » 2009 » Березень » 1 » 17 березня Святослав Вокарчук побуває у Тернополі
6:52 PM
17 березня Святослав Вокарчук побуває у Тернополі
6 березня 2009 року в Києві відбувся концерт-презентація нового музичного проекту Святослава Вакарчука "Вночі". Цим концертом розпочався всеукраїнський тур музиканта, який охопить 15 міст.
Тернопільська концерт-презентація нового музичного проекту Святослава Вакарчука "Вночі" відбудеться 17 березня о 19-00 в ПК "Березіль".
У програмі - 11 композицій з альбому "Вночі", а також хіти Океану Ельзи в новій обробці. Автор більшості композицій - Святослав Вакарчук, дві написані разом з музикантами ОЕ.
У концерті візьмуть участь: Святослав Вакарчук, музиканти ОЕ, а також відомі виконавці джазу, класичної і народної музики, струнний оркестр.
"Програма Вночі вийшла з творчої лабораторії, де ми писали музику, яку не робили раніше. Після закритої презентації та виходу платівки, ми отримали багато відгуків. Я щасливий, що нова музика Вночі знайшла своє місце в багатьох серцях", - наголосив Святослав Вакарчук.
"Сьогодні нам необхідні зміни, правда і відвертість! Ми починаємо з музики. А значить, культурний експеримент триває", - додав музикант.
Нагадаємо, закрита презентація проекту "Вночі" відбулася 4 листопада 2008 року в Києві, а через місяць вийшов однойменний альбом.
"Цей альбом дуже концептуальний за своїм настроєм, - каже Святослав. - Усі й так зрозуміють, що пісні про почуття, вони не банальні, а скоріше ностальгічно-сумні, аніж веселі. І взагалі, нещодавно я зрозумів, що не вмію писати веселих пісень. Я навіть трохи заздрю людям, які пишуть веселі пісні, а у мене всередині увесь час якісь мінорні ноти сидять".
Переглядів: 824 | Додав: NemeZida | Рейтинг: 0.0/0