Головна » 2009 » Березень » 2 » На Тернопільщині зі 113 автомобілів швидкої допомоги 26 карет експлуатуються понад 10 років – ОДА
1:34 AM
На Тернопільщині зі 113 автомобілів швидкої допомоги 26 карет експлуатуються понад 10 років – ОДА
На Тернопільщині зі 113 автомобілів швидкої допомоги 26 карет експлуатуються понад 10 років, а 46 – від 6 до 10 років. При чому, 44 з них узагалі непридатні для експлуатації. Про це повідомили у прес-службі Тернопільської облдержадміністрації.
Забезпеченість бригадами швидкої медичної допомоги, за даними відомства, нижча від нормативу у восьми районах області. У минулому році було придбано лише 7 автомобілів швидкої медичної допомоги. А це – мізерна частка від реальної потреби, кажуть чиновники.
Зазначимо, що у службі швидкої невідкладної медичної допомоги Тернопільщини працює 1 тисяча 265 працівників. Мережа медичних закладів швидкої допомоги області представлена комунальним центром швидкої медичної допомоги Тернополя, 21 відділенням і 19 пунктами, які розташовані в районах області.
Однією з нагальних проблем цієї сфери є те, що у деяких відділеннях та пунктах швидкої медичної допомоги недостатнє або відсутнє найнеобхідніше медобладнання й апаратура. До того ж, зв’язок здійснюється через мобільну мережу телефонів, що в екстремальних випадках не є надійним.
Матеріал взятий з сайту SmileTV.te.ua
Переглядів: 665 | Додав: NemeZida | Рейтинг: 0.0/0