Головна » 2009 » Березень » 3 » Змінено вартість харчування в Тернопільських школах
0:08 AM
Змінено вартість харчування в Тернопільських школах
Рішенням виконавчого комітету змінено розмір батьківської плати за харчування дітей в дошкільних навчальних закладах та навчально-виховних комплексах м. Тернополя.
Так, з метою забезпечення дітей дошкільного віку повноцінним збалансованим харчуванням, батьківська плата в день становитиме 4 грн. 60 коп. в І молодших групах з терміном перебування дітей 10 год. 30 хв., 12 годин; 5 грн. 00 коп. - в І молодших групах з цілодобовим перебуванням дітей, а також, 5 грн. 60 коп. - в дошкільних групах з терміном перебування дітей 10 год. 30 хв., 12 годин, 6 грн. 00 коп. - в дошкільних групах з цілодобовим перебуванням дітей.
На 50 % буде зменшено розмір плати для батьків-інвалідів першої та другої групи, батьків, які мають дітей напівсиріт та батьків, у сім’ях яких троє і більше дітей та ін.
Безкоштовно харчуватимуться діти-інваліди, діти-сироти, діти, позбавлені батьківського піклування, які перебувають під опікою і виховуються в сім’ях, діти працівників органів внутрішніх справ, які загинули під час виконання службових обов’язків, батьки і діти, які постраждали внаслідок аварії на Чорнобильській АЕС, діти, які потребують корекції фізичного та (або) розумового розвитку.
Батьків або осіб, які їх замінюють, у сім’ях, в яких сукупний дохід на кожного члена за попередній квартал з урахуванням індексу зростання цін не перевищував рівня забезпечення прожиткового мінімуму, буде звільнено від плати за харчування дітей.
Також, згідно із рішенням, у літній оздоровчий період (з 01 червня по 31 серпня) витрати на харчування буде збільшено на 10 відсотків для придбання свіжих овочів і фруктів.
Переглядів: 722 | Додав: NemeZida | Рейтинг: 0.0/0