Головна » 2009 » Березень » 6 » Тернопіль на два дні стане центром західно-українського кастингу моделей
1:57 AM
Тернопіль на два дні стане центром західно-українського кастингу моделей
28 і 29 березня у готельно-розважальному комплексі «Алігатор» міжнародна модельна агенція «Joy Model Managemnt» спільно з тернопільською «Kristine Model Management» проведе кастинг, у якому змагатимуться красуні з усієї Західної України.
«Joy Model Managemnt» – це міжнародна мережа модельних агенцій, яка діє в кількох країнах світу – Італії, Бразилії, Польщі, а тепер уже і в Україні. За словами директора та співзасновника «Joy Model Managemnt» в Україні Володимира Юдашкіна, агенція є другим «дитям» засновника всесвітньовідомої компанії «Elite Model Management» Джона Касабланкаса, з легкої руки якого статусу найвисокооплачуваніших моделей світу набули такі зірки подіуму, як Синді Кроуфорд, Наомі Кемпбел, Лінда Євангеліста, Клавдія Шифер та інші.
Якщо у 1980-ті роки на світовому подіумі найбільшим попитом користувалися моделі зі шведським типажем – довгоногі блондинки, у 1990-ті – смугляві бразильські красуні, то сьогодні, за словами Володимира Юдашкіна, найбільшу цінність, а з нею і прибуток, несе слов’янська зовнішність. А тому «Joy Model Managemnt» має намір розвинути українську фешн-індустрію та віднайти нові таланти модельного бізнесу серед українських дівчат, аби ті гідно представили нашу країну на міжнародній арені.
Як розповіла директор «Kristine Model Management» Христина Рудик, у кастинзі можуть приймати участь дівчата віком від 14 до 20 років. Усі вони повинні мати модельну зовнішність. Зокрема їхній зріст повинен бути не менше 1,72 метра. Також обов’язковою умовою участі у відборі є наявність купального костюма і хорошого настрою.
Зазначимо, переможниці кастингу зможуть пройти двохмісячне навчання в агенції «Kristine Model Management». Там з ними займатимуться провідні фахівці з Києва. Після цього молоді моделі отримають сертифікати і власні портфоліо. Крім того, на кастинзі буде обрано трьох дівчат, яким буде надана безкоштовна зйомка портфоліо та можливість підписати контракт з агенціями у Києві та Мілані. Також відібрані красуні зможуть прийняти участь у національному конкурсі краси, організованому агенцією «Joy Model Managemnt» в Україні.
Матеріал взятий з сайту SmileTV.te.ua
Переглядів: 744 | Додав: NemeZida | Рейтинг: 0.0/0