Головна » 2009 » Березень » 7 » У рамках проекту «Світ без кордонів» з тернопільськими школярами працюватиме тренер з Бразилії
2:09 AM
У рамках проекту «Світ без кордонів» з тернопільськими школярами працюватиме тренер з Бразилії
У Тернополі триває соціальний проект «Світ без кордонів», який організувала міжнародна молодіжна організація AIESEC. Проект направлений на розвиток школярів, у рамках якого учні 8 – 11 класів із 15 шкіл Тернополя відвідують цікаві та пізнавальні тренінги, які проводять іноземці.
Основною метою проекту є розвиток лідерських якостей, підвищення рівня володіння англійською мовою та ознайомлення учнів старших класів з існуючими можливостями для допомоги здійснення усвідомленого вибору майбутньої професії.
Спілкуються тренери з учнями виключно англійською мовою. На заняттях школярі знайомляться із соціально-економічною та культурною політикою інших країн, а також розвивають свої лідерські, організаційні, комунікаційні і навіть підприємницькі навики.
Проект є надзвичайно цікавим, так як він надає можливість не лише отримати нові знання в теорії, але і застосувати їх на практиці. В програмі проекту також передбачено проведення командних ігор, симуляцій та дискусійних клубів. Що також важливо - участь є безкоштовною.
Навчання у школах розпочалося 10 лютого і триватиме до 10 квітня. Наразі тренінги дітям викладають стажери з Грузії, Тайваню, а днями до Тернополя приїхав ще й тренер із Бразилії. Андре приїхав до нашого міста нещодавно. Він ще не встиг попрацювати з тернопільськими школярами, але вже встиг отримати враження від України. Перш ніж приїхати до нашого міста, бразилець провів місяць у Донецьку.
Переглядів: 821 | Додав: NemeZida | Рейтинг: 0.0/0