Головна » 2009 » Березень » 08
Оновлений зал обласної філармонії відкриють концертом "Пісня для жінки", що відбудеться 8 березня о 17.00. Завітати на цю подію терноплян запрошують заслужені артисти України, солісти Національної опери Петро і Павло Приймаки та симфонічний оркестр обласної філармонії під керівництвом Мирослава Кріля.
Основний ремонт приміщення обласної філармонії розпочали півроку тому. За цей час перекрили дах, обновили фасад, поміняли вікна та двері.
Крім того, зробили ремонт у фойє, стіни якого тепер стали ніжно-рожевого кольору, а також повністю обновили концертний зал. Він виконаний у салатово-лимонних тонах. На стіні, що ліворуч від входу, висять чотири картини з "родзинковими" місцями Тернополя: замок, Надставна церква, вулиця Валова і Катедральний собор. Протилежну стіну планують прикрасити трьома скульптурами у людський зріст. Директор обласної філармонії Ярослав Лемішка каже, що скоріш за все це будуть статуї Соломії Крушельницької, Лесі Українки і Музи.
Окрасою ... Читати далі »
Просмотров: 806 | Дата: 2009-03-08 | Рейтинг: 0.0/0

Відновлювати роботу “ПАЖа” і Християнського кафе в приміщенні на вулиці Руській, поруч ЦУМу, не планує колишня орендаторка цього залу Євгенія Черній. Приміщення стоїть пусткою вже близько півроку. Наразі нового власника йому не знайшли. Попередні ж покинули його через підвищення орендної плати.
— За це приміщення раніше платили 4 тисячі оренди, а нову ціну встановили у розмірі 18, — розповідає Євгенія Черній. — Тому нам і довелося з’їхати. Зараз продовжуємо роботу в тих приміщеннях, які є власними. “ПАЖ” відновлювати не плануємо. А от Християнське кафе збирається в приміщенні "Жені-Женічки" три рази на тиждень — у вівторок і суботу після 19-ї, а в середу близько 16.00.
В управлінні комунального майна кажуть, що наразі приміщення колишнього “ПАЖу” готують до виставляння на конкурс. Однак наразі не вирішили ні цільового призначення, ні, відповідно, ціни оренди цього об’єкта. Коли саме завершать підготовку, в управлінні не кажуть.
Просмотров: 750 | Дата: 2009-03-08 | Рейтинг: 0.0/0

Тернопільська міська і районні призовні комісії розпочали роботу для виконання весняного призову до Збройних сил України. Відповідне розпорядження підписав голова обладміністрації Юрій Чижмарь.
Всього навесні цього року на строкову службу потраплять до 620 юнаків з Тернопілля, з яких приблизно 25 — жителі обласного центру, повідомив начальник відділу обліково-призовної роботи обласного військомату підполковник Олег Денисюк.
Призовні комісії діють у кожному районі. До речі, у Збройних силах України зараз проходять строкову службу орієнтовно 1100 жителів Тернопілля. Останні — призовники весни та осені 2008 року. Нагадаємо, для призовників із середньою та середньою спеціальною освітою строк служби — 12 місяців, а для призовників з вищою освітою — до дев’яти.
Просмотров: 710 | Дата: 2009-03-08 | Рейтинг: 5.0/1

Конкурсантки мають бути без косметики або з мінімальним макіяжем
Дівчат, які можуть зробити кар'єру моделі за кордоном, шукають у Тернополі.
28-29 березня у готельно-розважальному комплексі "Алігатор" проведуть кастинг для дівчат із Західного регіону. Організатори - модельне агентство Joy Model Management із Києва і тернопільське модельне агентство Kristine Model Management - запрошують для участі у кастингу дівчат із Тернополя, Львова, Івано-Франківська, Чернівців і Хмельницького.
Кілька дівчат, які пройдуть кастинг, матимуть можливість підписати контракт з агенціями у Києві та Мілані, а також безкоштовну зйомку портфоліо. Решта ж зможуть пройти навчання в агентстві Kristine Model Management.
Просмотров: 812 | Дата: 2009-03-08 | Рейтинг: 5.0/1