Головна » 2009 » Березень » 9 » Італійські фірми мають намір запропонувати Тернополю вирішити питання сміттєзвалища
2:47 AM
Італійські фірми мають намір запропонувати Тернополю вирішити питання сміттєзвалища
Заступник міського голови з питань житлово-комунального господарства Микола Марценюк разом з начальниками профільних управлінь та керівниками комунальних підприємств зустрілися з делегацією Торгово-промислової палати Італії, яку на зустрічі очолював керівник департаменту CCIPU в Україні Євген Погорецький. За словами гостей, їхня діяльність спрямована на пошук партнерів в Україні для італійських підприємств.
Для Тернополя представники італійської делегації презентували свої можливості у галузі житлово-комунального господарства: будівництво доріг, модернізація діяльності КП «Тернопільводоканалу», повний комплекс утилізації твердих побутових відходів, новаторство у галузі теплопостачання тощо.
«Ми чули, що для Тернополя зараз є актуальним питання сміттєзвалища, - зазначив Євген Погорецький. - Італійські фірми мають що запропонувати, тому, сподіваюся, наша зустріч буде не останньою».
Микола Марценюк проінформував італійських гостей про стан справ у тих напрямках, щодо яких вони висловили зацікавленість. Зокрема, наголосив заступник міського голови з питань ЖКГ, Тернопіль справді потребує комплексного вирішення питання оптимального поводження зі сміттям, тому будь-які пропозиції можна опрацьовувати та обирати серед них кращу.
«Ми готові виступати партнером та спільно реалізовувати пріоритетні проекти, бо цінуємо той досвід, який мають ваші компанії, та яким вони хочуть поділитися з нами», - сказав Микола Марценюк.
У рамках зустрічі, гості відвідали також Малашівське сміттєзвалище та мулові карти Тернопільського водоканалу.
Переглядів: 791 | Додав: NemeZida | Рейтинг: 0.0/0