Головна » 2009 » Березень » 14 » Мешканці Шумського району на Тернопільщині побудують міст до "Євро-2012"
0:54 AM
Мешканці Шумського району на Тернопільщині побудують міст до "Євро-2012"
На замовлення філії «Тернопільська дорожня мостова дільниця» Шумський районний центр зайнятості організував міні-ярмарок вакансій. Роботодавець мав потребу у електрогазозварниках, монтажниках металоконструкцій, бетонярах, арматурниках, механіках будівельних машин та водієві для формування бригади з будівництва моста на трасі Львів-Київ поблизу міста Гощі Рівненської області.
Директор філії Юрій Левкович розповів учасникам ярмарку про вимоги до претендентів, умови праці та її оплати, а також про те, що до будівельного об’єкта робітників буде доставляти транспорт підприємства. Метод роботи – вахтовий. Коштом роботодавця надаватиметься житло та харчування. Керівник філії зауважив, що фінансування будівництва здійснює Європейський банк реконструкції та розвитку у рамках підготовки до "Євро-2012".
Під час міні-ярмарку з числа безробітних роботодавець відібрав 15 необхідних фахівців, які мають досвід у будівництві мостів. Більшість із них - мешканці села Загайці, де рівень безробіття найвищий у Шумському районі. До кінця березня бригада робітників уже приступить до роботи.
Переглядів: 849 | Додав: NemeZida | Рейтинг: 5.0/2