Головна » 2009 » Березень » 19 » У день виборів обласна міліція відзначила зниження рівня злочинності – майже вдвічі
5:41 PM
У день виборів обласна міліція відзначила зниження рівня злочинності – майже вдвічі
Вибори на Тернопільщині пройшли без жодних інцидентів і правопорушень. Про це сьогодні на прес-конференції заявив начальник Управління МВС України в Тернопільській області Віталій Максимов.
У день виборів, за його словами, був задіяний практично весь особовий склад міліції. Одна тисяча 162 виборчі дільниці були повністю забезпечені охороною громадського порядку.
Крім того, як зазначив Віталій Максимов, за час виборів обласна міліція зафіксувала навіть зниження рівня злочинності – практично вдвічі. Якщо за добу в області реєструється від 70 до 100 злочинів, то в суботу і неділю їх число зменшилось до 46.
Також Віталій Максимов зачитав заяву Юрія Чижмаря, яку губернатор виголосив напередодні виборів інформаційному агентству УНІАН – з приводу нібито бездіяльності правоохоронців під час виборчого процесу. Насамперед звинувачення торкається самого начальника обласної міліції.
Такі звинувачення Віталій Максимов назвав безпідставними. Перед журналістами він публічно відкинув усі обвинувачення і заявив, що ніколи не був і не стане чиїмось кишеньковим начальником обласного УМВС.
Матеріал взятий з сайту SmileTV.te.ua
Переглядів: 869 | Додав: NemeZida | Рейтинг: 0.0/0