Головна » 2009 » Березень » 19 » «Свободі» запропонували висунути свого кандидата на посаду голови Тернопільської облради
6:24 PM
«Свободі» запропонували висунути свого кандидата на посаду голови Тернопільської облради
Враховуючи те, що найбільшу кількість голосів на виборах до Тернопільської обласної ради набрала ВО «Свобода», Блок УНП пропонує її представникам висунути свого кандидата на посаду голови облради, але з умовою, що ця особа, матиме не лише відповідні ділові та ораторські здібності, а й буде здатна консолідувати роботу депутатського корпусу та мінімізувати вплив економічної кризи. Про це йдеться у відповідній заяві народного депутата України, голови ТОО УНП, лідера Блоку УНП на тернопільських виборах Ярослава Джоджика.
На допомогу новому голові Блок УНП пропонує свою програму реалізації принципу економічного патріотизму, яка виведе Тернопілля з економічної кризи.Також Блок УНП закликає новообраних патріотів до швидких та рішучих дій. А саме: негайно розпочати роботу найвищого представницького органу влади в області; забезпечити відкрите і прозоре формування керівних органів новообраної ради; поновити роботу ради у правовому полі та переглянути всі незаконні рішення попередньої обласної ради.
Переглядів: 748 | Додав: NemeZida | Рейтинг: 0.0/0