Головна » 2009 » Березень » 23 » Більше половини тернополян впевнені, що вибори депутатів обласної ради пройшли чесно і демократично
9:28 PM
Більше половини тернополян впевнені, що вибори депутатів обласної ради пройшли чесно і демократично
58,3% тернополян впевнені, що вибори депутатів обласної ради пройшли чесно і демократично. Особливо в цьому переконані ті, що прийшли на виборчі дільниці. Таких – понад 71,1%. Дослідження громадської думки у Тернополі провела Соціологічна група «Рейтинг». Із 16 по 18 березня опитано 800 мешканців міста.
Окрім того, з-поміж тих 19,9%, які переконані, що на виборах були значні фальсифікації, дві третини взагалі не брали участь у голосуванні. Кожен десятий з опитаних мав намір піти на виборчі дільниці, втім їх переконали, що вибори скасовані. Тож вони так і не проголосували.
Нагадаємо, дочасні вибори депутатів Тернопільської обласної ради відбулись 15 березня. А вже 19.03 новообраний представницький орган влади Тернопільщини провів своє перше засідання. Під час нього голова тервиборчкому Наталя Чуйко оголосила остаточні результати виборів. Між тим за позовом однієї з політичних сил публікувати результати голосування 18 березня заборонив Київський Окружний адміністративний суд.
Матеріал взятий з сайту SmileTV.te.ua
Переглядів: 916 | Додав: NemeZida | Рейтинг: 0.0/0