Головна » 2009 » Березень » 23 » «Свобода» каже, що її влада у Тернополі буде страшною і благородною
9:42 PM
«Свобода» каже, що її влада у Тернополі буде страшною і благородною
«Свобода» відстояла вибори на Тернопіллі і перемогла» – такою була тема прес-конференції заступника голови ВО «Свобода» депутата Івано-Франківської обласної ради Олександра Сича, що відбулася учора. Про це повідомили у прес-службі ВО «Свободи».
За словами Олександра Сича, «Свобода» готова і не боїться судових процесів, до яких апелює БЮТ після виборів до Тернопільської обласної ради, оскільки вірить, що, при повторних виборах вона набере ще більше голосів, а БЮТ зазнає ще більшої поразки. Свою перемогу ВО «Свобода» оцінює як «намагання нації стати на захист своїх прав та цінностей». Низький рейтинг БЮТу «свободівці»  пояснюють намаганнями зірвати вибори та розчаруванням людей у спроможності цієї політичної сили виконати обіцянки.
Водночас, Олександр Сич переконаний у тому, що перемога «Єдиного Центру» базується на застосуванні адмінресурсу та брудних політтехнологій, а перемога Партії регіонів – на проросійській агітації через Почаївську Лавру, яка належить Московському патріархату, та на брутальному підкупі голосів виборців, мовляв, за один голос регіонали платили 50 гривень.
Олександр Сич висловив припущення, що більшість у новій Тернопільській обласній раді буде співпрацювати з усіма політичними силами, за винятком «явних ворогів націоналістів», та очікує проблеми у спілкуванні із нинішнім урядом. Він наголосив, що тернопільські вибори, які є найбільшою перемогою націоналістів за всі роки незалежності, лише підтвердили, що «Свобода» обов'язково буде у наступному складі парламенту. З цього приводу Олександр Сич зауважив: «Влада націоналістів буде страшною для бандитів, корупціонерів, українофобів. Але вона буде благородною і шляхетною для українців».
Переглядів: 945 | Додав: NemeZida | Рейтинг: 1.0/1