Головна » 2009 » Березень » 25 » У Тернополі почав діяти молодіжний «Національний Альянс»
2:46 AM
У Тернополі почав діяти молодіжний «Національний Альянс»
У Тернополі почав діяльность осередок всеукраїнської молодіжної організації «Національний Альянс».
На конференції були присутні близько 15 студентів місцевих навчальних закладів. З вступним словом виступив голова ВМГО "Національний Альянс" Ігор Гузь, який наголосив на основних аспектах діяльності організації на найближчий період. Після цього було обрано голову осередку, ним став студент історичного факультету Тернопільського педагогічного університету ім. Володимира Гнатюка - Дмитро Батожний. Також було обрано провід організації та затверджений план роботи найближчий період, зокрема складено перелік проведення заходів на перший та другий квартал поточного року.
Варто відмітити акції тернопільського НА по засудженню дій НКВС та проведення вишколу для членства Тернопільського осередку організації. Також спільно були обговорені можливості співпраці з іншими молодіжними і громадськими організаціями.
На завершення виступив член Ради ВМГО "Національний Альянс" Павло Данильчук, який повідомив про проведення всеукраїнської теренової гри "Звитяга-2009", що відбудеться на території Старовижівського району Волинчької області та участі у ній делегації з Тернополя.
Тернопільський осередок ВМГО «Національний Альянс» має намір співпрацювати з іншими молодіжними та громадськими організаціями.

Національний альянс – всеукраїнська молодіжна громадська організація, що була заснована в січні 2005 року, і об’єднала як окремих активістів Помаранчевої революції, так і певні цілі молодіжні середовища в більшості регіонів України.
Мета організації – розбудовувати українську державу на засадах демократизму, консерватизму, християнства і традиційних українських  цінностей шляхом посилення ролі молоді в політичному житті і створенні молодих прогресивних правих команд в різних регіонах України.
Гасло "Україна понад усе" має стати об’єднавчим чинником всіх українців зі Сходу на Захід, із Півдня на Північ.



Переглядів: 1547 | Додав: NemeZida | Рейтинг: 0.0/0